Galeria de fotos
Decoració Protecció de parets Fusteria Revestiments


Revestiments amb microciment


És un revestiment que es compon d'una base cimenticia d'altes prestacions barrejada amb polímers, fibres, àrids i es combina amb pigments de colors, la qual s'adhereix a tota mena de superfícies. Després de barrejar-se i pastar, cal distribuir-lo en la superfície cobrint-la fins a obtenir un recrescut que pot anar des de 2 a 3 mm. El microciment s'ajusta a la necessitat de cada projecte, atorgant-li un aspecte original, modern, i de qualitat. Aquest producte és ideal per cobrir superfícies de tota mena com formigó, ciment, rajoles, rajoles, guix, pladur, metall, plàstic, gres, marbre.

L'aplicació d'aquest material abasta des de sòls a parets, zones d'estar, piscines, banys, cuines, mobles. El microciment és utilitzat pels decoradors gràcies a la seva versatilitat, textura, acabat, i capacitat de combinar amb fusta, vidre, metall, entre altres materials permetent aconseguir resultats molt creatius seguint la imaginació del decorador, arquitecte o particular.

Pel que fa a la indústria, aquest producte és la millor opció per fer una reforma o renovació en grans parets, terres o sostres. És una opció molt atractiva a causa de l'acabat elegant i modern. D'altra banda, té l'enorme avantatge de ser resistent a l'aigua i a les altes temperatures.

És útil tant per a obra nova com per renovar completament terres, parets o revestiments de la llar. L'estalvi econòmic i de temps és molt important, ja que no s'ha de remoure el material existent, de manera que aquest material ofereix una solució pràctica i econòmica de fàcil aplicació, i amb els millors resultats a la vista. El temps de realització de l'obra és mínim, i la tendència a utilitzar microciment va en augment a causa de la seva estètica avantguardista i de qualitat i a la seva llarga durada i vida útil.

ILLAMOLA S.C. PINTORS
C/ VEINA DEL REGÀS, 25, Bústia 235
Riudellots de la Selva
17457 Girona


T. 972 478 217
M. 627 000 156

www.pintorsillamola.com
web@pintorsillamola.com

Mapa Web

· Decoració
· Protecció de parets
· Fusteria
· Revestiments

Horari
DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 8 A 20
xcrom